Lowell forbedrer antallet af betalinger og kommunikerer mere effektivt med LINK Mobile Invoice

Lowell X LINK Mobility
author
Mira Ansnes Aarøen2023-06-12

Lowell ønskede at øge sin inddrivelse, samt kommunikere mere effektivt med kunderne.

Kreditstyringsvirksomheden Lowell er en af Europas største udbydere af inkassotjenester med over 4.000 ansatte. For at kommunikere mere effektivt med deres kunder og gøre det lettere for dem at betale ubetalte fakturaer, har de implementeret produktet LINK Mobile Invoice med integration af Nets betalingsløsning.

Vi fik kommentarer om, at inkassofirmaer var som en blanding af et callcenter og et trist posthus - en etiket, vi bestemt ikke ville have på os. Så vi besluttede at skifte fokus og lægge mere vægt på at forbedre kunderejsen.

Carl-Petter Udvang

Forretningsudvikler hos Lowell

I en stadig mere digital verden skrumper indholdet i postkasser, og i dag er det mest reklamer og betalingspåmindelser, der dukker op - breve, som de fleste ofte er tilbageholdende med at åbne. For at kommunikere mere effektivt med deres kunder og gøre det lettere for dem at betale deres udestående gæld, kontaktede Lowell Nets og LINK Mobility for at finde en bedre løsning.

Nemmere for kunderne at betale!

Med LINK Mobile Invoice løsningen, som har Nets' checkout-løsning integreret, kan brugere betale for varer og tjenester med mobiltelefonen og sende påmindelser til deres kunder via SMS kanalen for at undgå ubetalte fakturaer. SMS'en indeholder et link til en landingsside, som nemt kan tilpasses den enkelte virksomheds behov og ønsker.

På denne side får kunden vist det samlede beløb og mulighed for at vælge mellem forskellige betalingsmetoder, såsom Visa, Mastercard, Vipps, MobilePay eller bankbetaling. Enkelt sagt gør løsningen det muligt at sende fakturaer og påmindelser direkte til kundens mobiltelefon, hvor kunden hurtigt og nemt kan betale der og da.

LINK Mobile Invoice har Nets' checkout-løsning integreret for at give kunden maksimal fleksibilitet og valgfrihed ved valg af betalingsmetode.

Med LINK Mobile Invoice kan kunderne betale deres faktura, når, hvor og hvordan de vil. De behøver ikke at bekymre sig om betalings-ID og kreditor nummer. De kan vælge, hvilken betalingsmetode de vil bruge. Ved at samarbejde med Nets som vores betalingsudbyder har vi formået at tilbyde en meget enkel kunderejse.

Marius Røe

Head of Payment Solutions hos LINK Mobility

Mere end hver tredje kunde betaler sin faktura digitalt, og betalingstiden er blevet reduceret fra 18 dage til 45 minutter.

Ud over at være mere miljøvenlige og omkostningseffektive end traditionelle papirfakturaer, giver mobilfakturaer også kunderne mulighed for at betale, mens de er på farten. Carl-Petter Udvang hos Lowell fortæller, at mere end hver tredje kunde nu betaler deres fakturaer digitalt, og de oplever, at deres kunder er glade for at modtage fakturaer via SMS og betale nemt online.

De fleste har som regel telefonen i lommen, og det giver folk mulighed for at reagere hurtigt på vigtige SMS beskeder - uanset om det er en betaling eller en påmindelse. En SMS gør det lettere for kunden at betale på farten, samtidig med at pengene kommer hurtigere ind. Med LINK Mobile Invoice har Lowell forbedret cashflowet og reduceret betalingstiderne blandt Lowell's kunder fra 18 dage til 45 minutter!

Mobilfakturering er meget smidigt, og der er ingen nye interfaces at forholde sig til. Næsten alle har for eksempel Vipps eller MobilePay, og når betalingen er gennemført, får både Lowell og betaleren en bekræftelse med det samme. Der er heller ingen kreditor numre at forholde sig til. Hvilket forenkler processen for blandt andet ældre og synshæmmede.

Lowell X LINK Mobility

En løsning med mange anvendelsesmuligheder

Mobile Invoice kan bruges af mange virksomheder på mange forskellige områder, hvad enten det drejer sig om at opkræve betaling for et digitalt produkt eller en tjeneste, opkræve et depositum eller sende betalingspåmindelser.

  • Mobile Invoice bruges i no-show-situationer, hvor du kan sende fakturaer til kunder, der ikke dukker op til en aftalt frisør-/lægetid eller værkstedsbesøg. Eller måske er du et bjærgningsfirma og vil opkræve et depositum, før du sender bjærgningskøretøjet ud, så du er dækket ind, hvis kunden stikker af, før du ankommer til stedet.

  • Løsningen kan også bruges til at sende en SMS for at minde folk om at betale et medlemsgebyr, noget Røde Kors har haft succes med.

Vipps er særligt populært

I Lowell har de opdaget, at nordmændene er særligt begejstrede for muligheden for at betale med Vipps. Det stemmer overens med resultaterne i Nets' e-handelsrapport, som viser, at appen bliver mere og mere populær i takt med forbrugernes ønske om en hurtigere og nemmere shoppingoplevelse.

- "Vi kan se, at Vipps klart er den foretrukne kanal til mindre beløb. 90 procent af vores kunder betaler beløb under 5.000 NOK med Vipps, mens de bruger deres bankkort til større beløb," siger Carl-Petter.

Med Nets og LINK Mobility har Lowell to solide og sikre partnere i ryggen, som hele tiden udvikler deres løsninger i takt med brugernes behov. Al betalingsbehandling i LINK Mobile Invoice er også sikker, da alle transaktioner håndteres og godkendes af Nets.

Nets Webinar med Lowell og LINK Mobility

Carl-Petter fra Lowell og Marius fra LINK Mobility har deltaget som gæster i et webinar arrangeret af Nets, hvor de taler mere detaljeret om SMS betaling og mobil fakturering. Hvis du gik glip af det, kan du se hele webinaret i en optagelse her. I webinaret får du flere gode tips til, hvordan du bedst muligt udnytter løsningen til at kommunikere mere effektivt med dine kunder og få hurtigere betaling.



Kontakt os!

Kontakt os eller book et møde med en af vores danske eksperter!

LINK Image

LINK Mobility er Europas førende leverandør inden for mobilkommunikation med speciale i Messaging, Marketing Automation, SMS Gateway, digitale tjenester og intelligent brug af data. LINK er noteret på Oslo Børs, se vores Investor Relations her.